Leda Cup 2017

KRG „Leda“ bio je 25. – 26.04.2017. odličan domaćin međunarodnog natjecanja „Leda Cup 2017 “ u A programu i 12. Međunarodnog prijateljskog turnira u B programu.

Naš klub imao je svoje predstavnice u svim programima (B, A ). U B programu nastupilo je u nedjelju 136 vježbačica iz domaćih klubova kao i iz Austrije, BIH i Mađarske.

Naša najmlađa ANA KUK nažalost nije mogla nastupiti zbog bolesti. Želimo joj uspješan nastup na drugom natjecanju!!!

U kategorjij 2009. naša ANA JURKOVIĆ vježbala je bez rekvizita i zauzela 10 mjesto od 15 vježbačica koliko je ukupno nastupilo. Ocjena 5,200. Pohvale Ani za lijep nastup!!

Seniorka Karla Pavlek za svoj nastup s loptom dobila je 7,250 i osvojila 2. Mjesto Prvi nastup u seniorskoj kategoriji dobro odrađen!

U A programu imali smo samo predstavnicu u kateoriji 2004. kojoj je ovo bila dobra priprema pred predstojeće Prvenstvo Zagreba i Prvenstvo Hrvatske. Naša Nera Štrbac u individualnom nastupu i vježbi s obručem dobila je 9,60, a za vježbu s čunjevima 7,50. Ukupno zauzela je 10 mjesto. Velike pohvale za njen nastup u zajedničkoj Zagrebačkoj juniorskoj grupnoj vježbi.

U A programu nastupilo je 75 vježbačica iz Mađarske, BIH, Austrije, Ukrajine, Češke, Srbije, Slovenije i Hrvatske.

Hvala trenerima i sutkinjama na podršci i uloženom trudu i vremenu! Čestitke svim vježbačicama na zalaganju i ostvarenim rezultatima!!!

Hrvatski